SolvSeal UniQuickPrimer – spirta bāzes grunts laka

1-komponenta spirta bāzes, piesātinoša, ātri žūstoša, sintētiska grunts, ar labām pārklāšanās īpašībām, klājama ar lakas rullīti vai otu. Šī universālā gruntslaka ir ļoti labi piemērota lielākai daļai eksotisko koku veidu un tā, lielā mērā, izolē koku ekstraktvielas.

Patēriņš

Viena kārta apmēram 80-100 ml uz 1 m² = 10-12 m² ar 1 litru

Iepakojums

1 l – EUR 21,28

5 l – EUR 106,18

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

21,28106,18

SolvSeal UniQuickPrimer ir 1-komponenta spirta bāzes, piesātinoša, ātri žūstoša, sintētiska grunts, ar labām pārklāšanās īpašībām, klājama ar lakas rullīti vai otu. Šī universālā gruntslaka ir ļoti labi piemērota lielākai daļai eksotisko koku veidu un tā, lielā mērā, izolē koku ekstraktvielas. Gruntslaka izolē arī vaska pārpalikumus vecu koka grīdu spraugās. Gruntslaka var tikt pārklāta ar jebkuru no mūsu šķīdinātāju bāzes lakām, kā arī ar lielāko daļu no mūsu AquaSeal lakām. Gruntslaka izceļ dabīgo koka toni, padarot to tumšāku. Tai ir lieliska salipšana ar virsmu, kā arī ar turpmākajām lakas kārtām. Giskods G2.

Lietošana

SolvSeal UniQuickPrimer ir uzklājama vienā kārtā ar lakas rullīti vai otu. Uz problemātiskām virsmām grunti vajadzētu klāt ar otu, lai uzlabotu koka piesātināšanos. Gruntslaka ir jāklāj biezā, vienmērīgā kārtā, lai izvairītos no svītrām un pleķiem, kuri var parādīties pēc lakas kārtas uzklāšanas. Švīkas un pleķi liecina par to, ka gruntslaka ir uzklāta nepietiekoši biezi un vienmērīgi.

Žūšana

Normālā klimatā 23ºC / 50% relatīvā gaisa mitruma: klājot ar lakas rullīti / otu viena kārta, apmēram, 45 minūtes. Pie nepietiekamas ventilācijas, zemas temperatūras, augsta mitruma vai biezas grunts kārtas žūšanas laiks var palielināties.

Patēriņš

Atkarībā no virsmas un pielietošanas metodes: viena kārta ar lakas rullīti / otu apmēram 80-100 ml uz 1 m², respektīvi, 10-12 m² ar 1 litru.

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 15 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā.

 

Lietošanas ierobežojumi

Gruntslaku nevajadzētu lietot grīdām ar ekstremāli lielu slodzi. Uz koka virsmas un spraugās esošais vaska pārpalikums būs pietiekamā mērā izolēts, tā, ka nākamo lakas kārtu žūšana ir garantēta. Ja produkts tiek lietots uz ļoti absorbējošas virsmas (piemēram, uz bērza), SolvSeal UniQuickPrimer būtu jāuzklāj ar lakas rullīti divās kārtās.

Uzmanību! Arī strādājot ar materiāliem, kuru sastāvā ir maznozīmīgs kaitīgo vielu daudzums, nepieciešams ievērot vispārpieņemtos darba aizsardzības noteikumus. Produktu glabāt bērniem nepieejamā vietā.