AquaSeal SportMarking color (2K-PU) – marķējošā krāsa

2-komponentu krāsa uz ūdens un poliuretāna bāzes, kura ir pieejama dažādos toņos. Krāsa ir piemērota sporta laukumu līniju iezīmēšanai un sporta laukumu iekrāsošanai.

Patēriņš

Apm. 9-12 m²/l vai 120-150 tek.m.

Iepakojums

990 ml – EUR 95,26

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

95,26

AquaSeal 2K-PU Spielfeldmarkierungsfarbe marķējošā krāsa ir 2-komponentu krāsa uz ūdens un poliuretāna bāzes, kura ir pieejama dažādos toņos. Krāsa ir piemērota sporta laukumu līniju iezīmēšanai un sporta laukumu iekrāsošanai, sajaucot to ar AquaSeal 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar laku. Sertifikāti un atļaujas: Giscode: W3/DD+.

Toņi un sporta laukumu atbilstība toņiem
Sporta laukumam nepieciešamais marķējošās krāsas daudzums ir aprēķināts saskaņā ar standarta izmēra sporta laukumiem un standarta līnijām.

Balts RAL 9010 – teniss – 5 iepakojumi
Melns RAL 9005 – basketbols – 5 iepakojumi
Zils RAL 5010 – volejbols – 2 iepakojums
Zaļš RAL 6010 – badmintons – 2 iepakojums
Oranžs RAL 2004 – rokasbumba – 7 iepakojumi
Dzeltens RAL 1007 – rokasbumba – 7 iepakojumi
Sarkans RAL 3000 – rokasbumba – 7 iepakojumi

Lietošana
AquaSeal 2K-PU Spielfeldmarkierungsfarbe marķējošā krāsa ir jāsajauc ar cietinātāju (attiecībā 10:1). Sajaukto maisījumu ir jāizlieto 2 stundu laikā. Marķējošā krāsa ir klājama ar lakas rullīti vai otu. Vienmēr sajauciet uzklāšanai nepieciešamo daudzumu. Marķējošā krāsa būtu jāuzklāj sekojošā veidā:
Sporta laukumu līniju iezīmēšanas veidi
1. Uz parketa: pirmajā kārtā tiek klāta grunts – AquaSeal FlexPrimer vai AquaSeal ExoBloc (jāatstāj žūt uz visu nakti, neveikt starpslīpējumu). Tad seko viena AquaSeal 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar lakas kārta ar lakas rullīti (jāatstāj žūt uz visu nakti, ir nepieciešams starpslīpējums). Uz kārtīgi iztīrītas grīdas tiek iezīmētas līnijas ar AquaSeal 2K-PU Spielfeldmarkierungsfarbe marķējošo krāsu (jāatstāj žūt uz visu nakti, ir nepieciešams starpslīpējums, taču tas jāveic uzmanīgi, lai nenoslīpētu līdz kokam). Nofinišēt ar attiecīgo AquaSeal 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar, klājot laku ar rullīti.
2. Uz elastīgajiem grīdas segumiem: veikt ģenerālo tīrīšanu ar Brilliance ElasticCleaner, sagaidīt pilnīgu nožūšanu, uzklāt AquaSeal 2K-PU Spielfeldmarkierungsfarbe marķējošo krāsu (jāatstāj žūt uz visu nakti), uzklāt 1-2 kārtas AquaSeal ElasticStar.

Izmantojiet kokam piemērotu līmlentu līniju norobežošanai. Līmlentai ir jābūt uzlīmētai uz grīdas cieši un precīzi, lai izvairītos no marķējošās krāsas izplūšanas. Parasti pietiek ar vienu biezu, ar otu vai rullīti uzklātu marķējošās krāsas kārtu, lai tā jau būtu sedzoša.

Uzmanību: lai iegūtu gludas, tīras līniju malas, līmlenta ir uzmanīgi jānoņem, vēl marķējošajai krāsai mitrai esot.
Caurspīdīga (lazūrējoša) sporta laukumu ietonēšana: Laukumi (piemēram, soda laukums) var tikt ietonēti izmantojot šo metodi. Atkarībā no nepieciešamās krāsas intensitātes, no 1-10% marķējošā krāsa tiek sajaukta ar AquaSeal 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar laku un kārtīgi samaisīta. Maisījums ir klājams ar lakas rullīti 2-3 kārtās, līdz ir sasniegta vēlamā krāsas intensitāte, starp kārtām veicot starpslīpējumu. Katru kārtu ir jāatstāj žūt uz visu nakti (24h). Vispārēji runājot, jo mazāka ir marķējošās krāsas koncentrācija lakā un jo vairāk klātas tādā veidā lakas kārtas, klājums uz virsmas ir vienmērīgāks. Mēs iesakām, mainīt lakas rullīša iezīmēto robežu, lai no kārtas uz kārtu tā nedubultotos.
Sedzoša sporta laukumu ietonēšana: Šim nolūkam, laukums ir jālako AquaSea 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar laku, sajauktu ar marķējošo krāsu 30-40% koncentrācijā. Pirms lietošanas kārtīgi jāizmaisa. Maisījums uz virsmas ir jāuzklāj 1-2 kārtās ar lakas rullīti, starp kārtām veicot starpslīpējumu. Pēc katras kārtas virsma ir jāatstāj žūt uz visu nakti (24h).
Īpaša norāde: Svarīgi, lai ietonētais sporta laukums, veicot starpslīpējumu, netiktu noslīpēts līdz kokam, pēc kā seko finiša Aqua-Sea 2K-PU Sport vai AquaSeal GreenStar lakas kārta.

Uzmanību: Jebkurā gadījumā, mēs iesakām sagatavot nelielu paraugu, lai no klienta puses saņemtu apstiprinājumu. Lūdzu iepazīties ar AquaSeal 2K-PU Sport, AquaSeal GreenStar, Brilliance ElasticCleaner, AquaSeal ElasticStar tehnisko instrukciju.

Žūšana
Normālā klimatā 23ºC / 50% relatīvā gaisa mitruma: virsma uz tausti ir nožuvusi, apmēram, pēc 1-2 h, pārlakojama pēc apmēram, 24h.

Patēriņš
Ar vienu iepakojumu: apmēram 9-12 m², respektīvi, apmēram 120-150 m līnija.

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 12 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā, sargājot no sasalšanas.

 

Uzmanību! Pirms šī produkta apstrādes, lūdzu, izlasiet uzmanīgi norādījumus par produkta lietošanu. Šis Berger-Seidle produkts ir paredzēts profesionāli kvalificētas personas lietošanai. Visas ar produktu saistītās darbības tiek veiktas saskaņā profesionāli kvalificētās personas, tas ir grīdas meistara, prasmēm un profesijas likumiem, izmantojamās tehnikas tehnisko stāvokli, valstī, kurā tiek lietots atbilstošais produkts, spēkā esošajiem standartiem un noteikumiem. Ir jāievēro DIN 18356 specifikācija “Parketa un koka bruģis” un DIN 18365 specifikācija “Grīdas segumu apstrādes darbi”, instrukcijas un BergerSeidle ieteiktā specializētā informācija saskaņā ar vācu normām, TKB, BEB, CTA un BVPF-Federatīvās asociācijas instrukcijas par parketu un grīdas tehniku. Uzmanību! Grīdas meistaram ir pienākums informēt klientu par pareizu grīdas kopšanu un tīrīšanu turpmāk. Ja produkts netiek lietots pēc BergerSeidle instrukcijām, ieteikumiem, noteikumiem, tad šāda lietošana tiek uzskatīta par nepareizu, par ko ir atbildīgs produkta lietotājs, grīdas meistars un tādējādi izslēdz Berger-Seidle garantijas saistības un atbildību.

Papildus informācija
Sekojošas rubrikas ir uzskatāmas par šīs instrukcijas sastāvdaļām: “Vispārīgie norādījumi par parketa apstrādes produktiem”;
“Eļļotas un lakotas grīdas kopšana”; Drošības datu lapa.