Brilliance Everclear – šķidrais vasks

Ūdens bāzes, slīdi mazinošs, kopšanas līdzeklis lakotam parketam koka virsmām.

Patēriņš 

Apmēram 30 m²/l, nešķaidītā veidā.

Iepakojums

1l – EUR 18,79  glancēts, matēts
EUR 19,69  antistastisks

5l – EUR 82,64  glancēts, matēt

10l – EUR 118,70  glancēts

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

18,79118,70

Brilliance Everclear ir ūdens bāzes, slīdi mazinošs, kopšanas līdzeklis lakotam parketam koka virsmām, lakotam korķim(slēgtas poras),  PVC, laminātam un linolejam. Šķidrais vasks Brilliance Everclear Stop ir produkts ar speciālu pretslīdes efektu, slīdi mazinošais koeficients atbilst DIN 18032. Brilliance Everclear Antistatic samazina elektrisko lādiņu lakotām parketa grīdām. Šķidrais vasks Brilliance Everclear būtu jālieto tikai uz virsmām ar nesabojātu lakas kārtu, pretējā gadījumā kokā var sasūkties ūdens, kā rezultātā koks var palikt pelēks.

Sertifikāti, atļaujas

Giscode: GE10; DIN V 18032-2: piemērots sporta grīdām (Brilliance Everclear), DIN EN 14904: piemērots sporta grīdām (Brilliance Everclear + Brilliance Everclear Stop), DIN 51130/DGVU 108-003 / prestlīdes klase: R9 (Brilliance Everclear).

Ieteikums

Lakotas grīdas ir jāapstrādā ar Brilliance Everclear šķidro vasku pēc 8-10 dienām. Lakotas virsmas izskats ir lielā mērā atkarīgs no uzmanīgas izturēšanās pret grīdu pirmo dienu laikā. Vēlākais pirms pirmās intensīvās lietošanas, grīdai ir jābūt apstrādātai tā, kā tas ir aprakstīt „Pirmā apkope”. Atkarībā no grīdas lietošanas, katrai lakai ir noteikts dabiskais nodilums. Šī iemesla dēļ, regulāra virsmas apstrādāšana ar Brilliance Everclear šķidro vasku ir ļoti nepieciešama. Ja lakota virsma ir lietošanas laikā sabojāta, grīda ir jāslīpē un jāpārlako, tāpēc ir jādara viss nepieciešamais, lai saglabātu laku ilgāk nesabojātu. Apstrāde ar Brilliance Everclear šķidro vasku ir arī koka grīdas saglabāšanas pasākums un tam ir jābūt veiktam regulāri. Izvairīties no peļķēm uz virsmas un ar kopšanas līdzekli piesūcinātās lupatas un filčus nevajadzētu atstāt uz ilgāku laiku uz apstrādājamās grīdas, lai izvairītos no pleķu veidošanās. Brilliance Evercelar nav paredzēts ar eļļu impregnēta koka apstrādei, kā rezultātā kokā var sasūkties šķidrums un tas var palikt pelēks. Impregnētajām virsmām iesakām izmantot Brilliance AquaSatinPolish, Brilliance Pflegeol vai Brilliance Fitpolish. Pirms jauna kopšanas līdzekļa uzklāšanas ir nepieciešams veikt virsmas ģenerālo tīrīšanu.

Lietošana

Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Brilliance Everclear var tikt lietot sekojošos veidos:

Pirmā apkope: pirmā šķidrā vaska kārta, pēc lakošanas vai ģenerālās pamata tīrīšanas, ir jāuzklāj vienmērīgi, plānā kārtiņā. Patēriņš ir apmēram 30-40 ml uz 1 m², respektīvi, 25-30 m² ar 1 litru. Pirmajā apkopē vai pēc virsmas ģenerālās tīrīšanas Brilliance Everclear ir jāuzklāj nešķaidītā veidā. Uzklāšanai lietojiet mikrošķiedras drānu vai mūsu speciālo kopšanas līdzekļu uzklāšanas instrumentu Wischwiesel.
Ikdienas kopšana: katrā mazgāšanas reizē ūdenim ir jāpielej nedaudz Everclear (apmēram 200-300 ml uz 8-10 litriem ūdens). Grīdu jāmazgā ar kārtīgi izgrieztu, mitru lupatu.
Ģenerālā pamata tīrīšana: Brilliance Everclear uz grīdas izveidos plānu kārtiņu. Atkarībā no kopšanas biežuma un slodzes, plāno vaska kārtiņu ir jānoņem/jāattauko vai nu ar rokām vai ar pulējamo mašīnu un filci/padu, izmantojot Brilliance Cleaner L94 vaska noņēmēju/tīrīšanas līdzekli. Ģenerālo pamata tīrīšanu ir nepieciešams veikt, kad grīda vairs nav acij tīkama vai kad uz virsmas ir lieli netīrumi un traipi, kurus nevar vienkārši nomazgāt ikdienas tīrīšanas laikā.

Svarīgi!

Veicot ģenerālo pamata tīrīšanu, vai ikdienas kopšanas laikā nelejiet uz grīdas pārāk daudz ūdens, jo koks var piesūkties ar ūdeni un sākt bojāties, deformēties u.c.

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 24 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā, sargājot no sasalšanas.

Industriāli apstrādāts gatavais parkets

Brilliance Everclear šķidrā vaska saderību ar industriāli apstrādātu gatavo parketu un lamināta grīdu, jāpārbauda katrā atsevišķā gadījumā. Salaidumu vietu aizsardzībai būtu nepieciešams izmantot Brilliance FillandFinish kopšanas želeju. Lūdzu, ņemiet vērā, arī gatavā parketa ražotāja ieteikumus. 

Uzmanību! Pirms šī produkta apstrādes, lūdzu, izlasiet uzmanīgi norādījumus par produkta lietošanu.  Ja produkts netiek lietots pēc Berger-Seidle instrukcijām, ieteikumiem, noteikumiem, tad šāda lietošana tiek uzskatīta par nepareizu, par ko ir atbildīgs produkta lietotājs, grīdas meistars, un tādējādi izslēdz Berger-Seidle garantijas saistības un atbildību.

Papildus informācija: sekojošas rubrikas ir uzskatāmas par šīs instrukcijas sastāvdaļām: “Vispārīgie norādījumi par parketa apstrādes produktiem”; “Eļļotas un lakotas grīdas kopšana”; Drošības datu lapa.