Brilliance Cleaner L91 – tīrīšanas līdzeklis / šķīdinātājs

Šķīdinātāju bāzes tīrīšanas līdzeklis ar augstu tīrīšanas efektivitāti.

Patēriņš

1 litrs uz 50 m².

Iepakojums

1 l – EUR 20,19

5 l – EUR 62,86

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

20,1962,86

Brilliance Cleaner L91 ir šķīdinātāju bāzes tīrīšanas līdzeklis ar augstu tīrīšanas efektivitāti. Paredzēts traipu un apavu švīku notīrīšanai, kā arī lai noņemtu netīro vaska kārtu no parketa, masīvkoka grīdām un citām šķīdinātājus panesošām virsmām.

Sertifikāti, atļaujas: Giscode: GH10.

Vispārēja informācija
Virsmām, kuras apstrādātas un tiek koptas ar Brilliance Everclear kopšanas vasku, virsmas ģenerālai tīrīšanai izmantojiet tīrīšanas līdzekli Brilliance Cleaner L94.

Lietošana
Virsmu jātīra ar rokām vai pulējamo mašīnu, pa nelieliem laukumiem, ar Brilliance Cleaner L91 tīrīšanas līdzeklī piesūcinātu, mīkstu lupatu vai padu. Pēc neilga gaidīšanas laika, izšķīdināto, netīro vaska kārtu jānoņem ar sausu lupatu. Vienmēr izmantojiet jaunu lupatu, tā, lai izšķīdušais vasks netiktu izsmērēts pa virsmu, bet gan ar lupatu absorbēts un savākts.
Atkarībā no virsmas netīrības pakāpes un aizsargkārtas biezuma, tīrīšanas procedūra ir jāatkārto tikmēr, kamēr virsma ir pilnīgi attīrīta. Sekojiet līdzi tam, lai uz virsmas nebūtu peļķes no Brilliance Cleaner L91 tīrīšanas līdzekļa.
Traipus un švīkas no gumijas zolēm, taukainos un iekrāsotos pleķus rīvējot jānoņem ar Brilliance Cleaner L91 tīrīšanas līdzeklī piesūcinātu, mīkstu lupatu vai padu un konkrētā vieta pilnībā jānotīra.
Brilliance Cleaner L91 tīrīšanas līdzeklis ir pielietojams virsmām, kuras ir apstrādātas ar vasku saturošiem kopšanas līdzekļiem Brilliance Fitpolish, Classic Pflegeol, Brilliance AquaSatinPolish. Uzreiz, pēc virsmas ģenerālās tīrīšanas ar Brilliance Cleaner L91 līdzekli, tā ir jāapstrādā ar vasku saturošu kopšanas līdzekli Brilliance Fitpolish, Classic Pflegeol, Brilliance AquaSatinPolish.

Šķīdināšana
Ja Brilliance Cleaner L91 tiek izmantots šķīdināšanai, lūgums rūpīgi izlasīt šķaidāmā produkta tehnisko instrukciju.

Patēriņš
Atkarībā no virsmas un pielietošanas metodes, apmēram 20 ml uz 1 m² vai 50 m² ar 1 litru.

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.
Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 36 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā.

 

Uzmanību!
Pirms šī produkta apstrādes, lūdzu, izlasiet uzmanīgi norādījumus par produkta lietošanu. Ja produkts netiek lietots pēc Berger-Seidle instrukcijām, ieteikumiem, noteikumiem, tad šāda lietošana tiek uzskatīta par nepareizu, par ko ir atbildīgs produkta lietotājs, grīdas meistars un tādējādi izslēdz Berger-Seidle garantijas saistības un atbildību.

Papildus informācija
Sekojošas rubrikas ir uzskatāmas par šīs instrukcijas sastāvdaļām: “Vispārīgie norādījumi par parketa apstrādes produktiem”;
“Eļļotas un lakotas grīdas kopšana”; Drošības datu lapa.