Casa Nova – laka koka virsmām nelielai slodzei

1-komponenta, ātri žūstoša, šķīdinātājus nesaturoša laka uz ūdens bāzes.

Patēriņš

Apmēram 90-130 ml uz 1 m² vai 8-12 m² ar 1 litru.

Iepakojums

1 l – EUR 14,52

10 l – EUR 108,90 samazinātā cena. /Produkta pamatcena EUR 110,84/

Laka pieejama pusmatēta.

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

14,52108,90

Casa Nova ir 1-komponenta, ātri žūstoša, šķīdinātājus nesaturoša laka uz ūdens bāzes. Laka nesatur kaitīgās vielas. Laka piemērota visu veidu koka apstrādei iekštelpās, piemēram, parketam, dēļiem, trepēm, mēbelēm u.c. Nav piemērota koka bruģa lakošanai. Laka ir pieejama pusmatēta.

Lietošana

Laku, pirms lietošanas, kārtīgi izmaisīt. Izmantojiet tikai nerūsējošā tērauda piederumus. Pēdējais slīpējums ir jāveic ar 100 vai 120 grauda smilšpapīru. Apstrādājamai virsmai, pēc slīpēšanas ar smalko smilšpapīru, ir jābūt pilnīgi tīrai un sausai. Slīpējuma putekļus, no virsmas, ir rūpīgi jānovāc. Lakošanai izmantojiet tīrus instrumentus un lakošanas procesā izvairieties no netīrumu ielipšanas lakā. Laku, no iepriekš atvērta iepakojuma, ir ieteicams izmantot tikai grunts kārtai vai pirms lakošanas tā kārtīgi jāizkāš. Lai sasniegtu optimālu noturību, laku ir ieteicams klāt 3-4 kārtās ar lakas rullīti plānā, vienmērīgā kartā, izvairoties no lakas peļķēm. Nākošo lakas kārtu drīkst uzklāt tikai tad, kad iepriekšējā kārta ir pilnīgi nožuvusi. Laku neizmantot temperatūrā, kura ir zemāka par +15ºC.

Virsmas gruntēšana

Lai samazinātu dēlīšu sānu malu salipšanas risku, ir ieteicams izmantot grunti AquaSeal FlexPrimer. Ja, optisku apsvērumu dēļ, vēlaties izmantot šķīdinātāju bāzes grunti, tādā gadījumā iesakām SolSeal UniQuickPrimer. Gruntēšanai var izmantot arī ūdens bāzes gruntis AquaSeal FlexPrimer. Starp lakas kārtām drīkst izmantot gēlveida špakteli AquaSeal SpachtelGel, lai iegūtu biezu lakas kārtu (lūdzu, iepazīties ar produktu tehnisko instrukciju).

Norādījumi eksotisko koku lakošanai

Tumšiem eksotiskajiem kokiem, pirms lakošanas ar ūdens bāzes laku, ir svarīgi, lai visas spraugas un nelīdzenumi būtu aizšpaktelēti ar attiecīgā koka špakteli. Pretējā gadījumā, pēc lakošanas, salaiduma vietas var iezīmēties. Ar atbilstošo špakteli, špaktelēšanas darbi tiek veikti kā parasti. Visbiežāk, pēc lakošanas, tumšie koki kļūst gaišāki. Pirms eksotisko koku lakošanas, ir ieteicams uzklāt izmēģinājuma kārtu, jo dažos gadījumos, ūdens bāzes laka var sabojāt optisko rezultātu. Šādos gadījumos eksotiskais koks būtu jāgruntē ar SolvSeal UniQuickPrimer.

Žūšana

Normālā klimatā 23ºC / 50% relatīvā mitruma: lakojot ar otu vai ar lakas rullīti, apmēram, pēc 4 stundām lakas žūšanas, virsmu var slīpēt un turpināt tās apstrādi. Pie nepietiekamas ventilācijas, zemas temperatūras, augsta mitruma vai biezas lakas kārtas, žūšanas laiks var palielināties. Pirms nākošās kārtas klāšanas, virsmai ir jābūt vienmērīgi sausai. Jūtīgiem koku veidiem ir ieteicams virsmu atstāt žūt uz visu nakti. Pilnīga lakas sacietēšana ir pēc 10 dienām.

Kopšana

Desmit dienas, pēc pēdējās lakas kārtas, uz virsmas neklāt paklājus un kopšanas līdzekļus. Pirms noslogošanas, lakotā virsma ir jāapstrādā ar kopšanas līdzekli Brilliane Everclear. Lūdzam, izlasīt lakotas grīdas kopšanas instrukciju.

Patēriņš

Atkarībā no virsmas un pielietošanas metodes: Viena kārta ar lakas rullīti: apmēram, 100-165 ml uz 1 m², respektīvi, 6-10 m² ar 1 litru.

Darba instrumentu tīrīšana

Tekošā ūdenī, uzreiz pēc lakošanas. 

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģinālā, neatvērtā iepakojumā ir uzglabājams vismaz 12 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek uzglabāts un transportēts vēsā un sausā vietā, sargājot no sasalšanas.

 

Uzmanību!

Arī strādājot ar materiāliem, kuru sastāvā ir maznozīmīgs kaitīgo vielu daudzums, nepieciešams ievērot vispārpieņemtos darba aizsardzības noteikumus. Produktu glabāt bērniem nepieejamā vietā. Lakas pārpalikumus neliet kanalizācijā.