Avalon ® High Solid Öl – dabīga eļļa ar vasku

100% dabīga, pusmatēta, aizsargkārtu veidojoša, ūdensizturīga, bagāditātu augu bāzes eļļa ar vasku.

Patēriņš

1. kārta apmēram 24-30 m²/l, 2.kārta apmēram 300-450 m²/l.

Žūšanas laiks

1.kārta apmēram 6 stundas, 2.kārta apmēram 24 stundas. Eļļas kristalizēšanās laiks: 10-14 dienas.

Iepakojums

0,25 l – EUR 14,23

0,75 l – EUR 37,33

2,5 l – EUR 99,24

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

14,2399,24

Augstas kvalitātes, šķīdinātājus nesaturoša, zīdaini spīdīga eļļa. Ūdens necaurlaidīga, atbilst Vācijas rūpniecības normām DIN 68861 1.daļai. Atbilst DIN 53160, pārbaudīta pret sviedriem un siekalām uz dažādām bērnu rotaļlietām. Pēc DIN EN 71 3.daļa, oficiāli atzīta kā atbilstoša rotaļlietām.

Paredzēts stipri noslogotām virmām. Piemērota koka un OSB apstrādei iekštelpās – koka grīdai, parketam, mēbelēm u.c.

Pielietošanas veids

Poru atveroša eļļa ar vasku, kas paredzēta masīvkoka, parketa, dēļu grīdas un OSB dziļai impregnēšanai iekštelpās.

Sastāvs

Saulespuķu eļļa, linu eļļa, Carnauba vasks, naturālo eļļu vārījums, cinka karbonāts, isoalifāti un svinu nesaturošas žūšanas vielas.

Apstrāde

Eļļu uzklāj ar špakteļlāpstiņu un viendiska pulējamo mašīnu, izmantojot brūno filci. Vēlākais pēc stundas virsma ir jāpārpulē ar pulējamo mašīnu un brūno filci. Pēc 6 stundu žūšanas laika, eļļu uzklāj vēlreiz, ar pulējamo mašīnu un brūno filci, un uzreiz pilnībā eļļu iepulē kokā. Pēc apstrādes, virsmai ir jāizskatās vienmērīgi, zīdaini spīdīgai. Telpas un virsmas temperatūrai ir jābūt vismaz +10ºC.

Patēriņš

Atkarībā no koka veida un tā uzsūkšanas spējas: vienai kārtai, apmēram, 24-30 m² ar 1 litru, otrai kārtai, apmēram, 300-450 m² ar 1 litru.

Žūšanas laiks

Pie 23ºC un 50% relatīvā gaisa mitruma, pirmās kārtas žūšanas laiks ir, apmēram, 6 stundas, sekojošām kārtām, apmēram, 24 stundas. Sacietēšanas beigu pakāpe (eļļa pilnīga kristalizēšanās) ir sasniegta pēc 4 nedēļām. Augstākā temperatūrā, lūdzu, ievērojiet īsāku žūšanas laiku un virsmu nopulējiet ātrāk. Zemākā temperatūrā un augstākā relatīvā gaisa mitrumā, lūdzu, ievērojiet ilgāku žūšanas laiku.

Instrumentu tīrīšana

Ar Avalon Šķīdinātāju.

Uzglabāšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģinālā, cieši noslēgtā iepakojumā vismaz 5 gadus. Neizlietoto eļļu uzglabāšanai pārliet mazākā traukā.

 

Norādījumi un drošības ieteikumi

Pēc uzklāšanas, nodrošiniet pietiekamu ventilāciju. Vienmēr pārliecinieties par drošu instrumentu uzglabāšanu, gaisu necaurlaidīgā metāla traukā, un pēc tam atbrīvošanos, iemērcot ūdenī un izmetot ārā, no lupatām, pulējamiem filčiem un sūkļiem, kuri ir piesūcināti ar Avalon naturālo sveķu augstas noturības eļļu un ir vēl slapji vai tikai nedaudz mitri, jo pastāv pašaizdegšanās iespēja, ko var izraisīt produktā esošā augu eļļa. Pats par sevi produkts nevar pašaizdegties. Arī dabīgos produktus ir jāuzglabā bērniem nepieejamā vietā. Produkta pārpalikumus neliet gruntsūdeņos vai kanalizācijā.

Virsmas sagatavošana

Virsmai ir jābūt sausai (maksimālais koka mitrums 12%), stingrai, uzsūktspējīgai, tīrai, atbrīvotai no putekļiem un taukvielām. Virsmai ir jābūt noslīpētai pakāpeniski līdz 120 grauda smilšpapīram, bet ļoti mīkstiem koku veidiem, tādiem kā bērzs, kļava, priede, dižskābārdis, egle u.c., ir jābūt noslīpētiem pakāpeniski līdz 180 grauda smilšpapīram.

Uzklāšana

Pirms klāšanas, kārtīgi izmaisīt. Virsmu attaukot un noņemt vecās eļļas kārtas. Atkarībā no virsmas pielietojuma, uzsūkšanas spējas un koka veida, eļļu klāj 1-2 plānās kārtās ar špakteļlāpstiņu un pulējamo mašīnu, atstāj iesūkties, un vēlākais pēc 1 stundas nopulē ar brūno filci.

Nepieciešamības gadījumā, apmēram pēc 6 stundām, uzklāj vēl vienu eļļas kārtiņu, uzreiz to pilnībā iepulējot kokā, ar pulējamo mašīnu un brūno filci. Eļļu nevajadzētu uzklāt grīdai ar lielām spraugām, jo spraugās var satecēt eļļa un tā tiek izlietots pārāk daudz produkta. Baltā krāsā tonētu eļļu nav ieteicams uzklāt uz stipri noslogotām virsmām. Virsmu nemazgāt ar ūdeni vismaz pirmās 2 nedēļas.

Kopšana

Skatīties eļļotas un vaskotas grīdas kopšanas instrukciju. Ar Avalon grīdas pieniņu un Avalon ziepju koncentrātu (skatīties produktu tehniskās instrukcijas). Stipri noslogotām grīdām, 1-2 reizes gadā ir ieteicas uzklāt vasku.

Papildus norādījumi

Šī tehniskā instrukcija ir derīga informācijai un padomam. Pēc jaunas tehniskās instrukcijas izveidošanas, šī instrukcija nebūs derīga.