Avalon ® Naturharz-Hartöl – dabīga eļļa

100% dabīga, dzeltenīga, ūdensnoturīga eļļa koka un korķa dziļai impregnēšanai iekštelpās. Piemērota stipri noslogotām virsmām: parketam, dēļu grīdām, trepēm, mēbelēm u.c. Ar eļļu apstrādāti gaišie koki kļūst dzeltenīgāki, stipri uzsūcošie koki kļūst tumšāki.

Patēriņš

Vienai kārtai apm. 10-50 m² ar 1 litru

Žūšanas laiks

Apmēram 8-24 stundas.

Iepakojums

0,75 l – EUR 20,33

2,5 l – EUR 58,08

10 l – EUR 177,87

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

20,33177,87

Avalon naturālo sveķu cietā eļļa ir eļļa visa veida koka un korķa impregnēšanai iekštelpās. Īpaši labi piemērota stipri noslogotām virsmām. Dzeltenīga, ūdeni neuzsūcoša, dziļi impregnējoša eļļa kokam. Stipri uzsūcošas virsmas kļūst mazliet tumšākas. Instrumenti tīrāmi ar Avalon Verdünnung. Kvalitāte atbilst Vācijas kokapstrādes normām.

Sastāvs

Ātri žūstošas augu eļļas, koku sveķi, izoparafīna, svinu nesaturošas žūstošas vielas. Materiāls nesatur ēteriskās eļļas.

Tonis

Caurspīdīga, bezkrāsaina, viegli dzeltena. Bez pulēšanas, virsma ir zīdaini spīdīga.

Apstrāde

Ar otu, rullīti, izsmidzinot vai iegremdējot. Telpas un virsmas temperatūrai ir jābūt vismaz +15ºC.

Patēriņš

Vienai kārtai, apmēram, 60-80 ml/m², respektīvi, apmēram, 12-17 m² ar 1 litru, labi uzsūcošām virsmām. Ja līdzeklis uzklāts par daudz, tas jānoņem, jo tiks ievērojami paildzināts žūšanas laiks un bojāts virsmas vizuālais izskats.

Žūšanas laiks

Pie 23ºC un 50% relatīvā gaisa mitruma, apžūšanas laiks ir, apmēram, 6-8 stundas, izžūšanas laiks ir, apmēram, 16-24 stundas. Žūšanai ir nepieciešama laba telpas vēdināšana. Tādēļ, lai nodrošinātu stāvoša gaisa cirkulāciju un izvairītos no smakas veidošanās, izmantojiet ventilatoru. Sacietēšanas beigu pakāpe ir pēc 4 nedēļām.

Atšķaidīšana un tīrīšana

Eļļu lietot nešķaidītā veidā. Instrumenti tīrāmi ar Avalon šķīdinātāju.

Uzglabāšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģinālā, cieši noslēgtā iepakojumā vismaz 5 gadus.

 

Norādījumi un drošības ieteikumi

Savienojumā ar viegli uzliesmojošiem materiāliem, produkts var pašaizdegties. Tādēļ, izmantotās lupatas, kuras ir piesūcinātas ar eļļu iemērkt ūdenī, izkārtas izžāvēt un izmest ārā konteinerā. Strādājot ar eļļu, lietojiet aizsargmasku. Arī dabīgos produktus ir jāuzglabā bērniem nepieejamā vietā. Produkta pārpalikumus neliet gruntsūdeņos vai kanalizācijā. Produktu, pirms lietošanas, kārtīgi izmaisīt.

Apstrādes norādījumi

Pamatnes sagatavošana

Lai iegūtu optimālo rezultātu ievērojiet visu izmantoto produktu tehnisko informāciju. Virsmai jābūt stingrai, sausai, tīrai no putekļiem un taukiem. Virsmu, atkarībā no apstrādājamā koka, noslīpēt ar 100-180 grauda slīpējamo papīru.

Jaunu virsmu apstrāde

Vienmērīga virsmas piesūcināšana tiek panākta ar eļļas uzklāšanu. Pirmo kārtu uzklāt samērā bagātīgi. Pēc, apmēram, 20 minūtēm eļļu, kura nav iesūkusies, vienmērīgi izlīdzināt pa visu virsmu, bet sausajās vietās uzklāt vēl vienu eļļas kārtu. Pēc vēl 30 minūtēm, eļļas kārtiņu, kas nav sasūkusies kokā, ja tāda ir, uzmanīgi noņemt. Tad 16-24 stundas ļaut eļļai žūt. Šo darbību atkārtot tik ilgi, kamēr segums vairs neuzsūc eļļu.

Virsmas atjaunošana

No virsmas noņemt veco eļļas un vaska kārtu ar Avalon ziepju koncentrātu. Pēc tam,  jāveic tās pašas darbības, kā apstrādājot jaunu virsmu.

Drošības norādījumi

Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Arī strādājot ar materiāliem, kuru sastāvā ir maznozīmīgs kaitīgo vielu daudzums, nepieciešams ievērot vispārpieņemtos darba aizsardzības noteikumus.