Brilliance Fitpolish – kopšanas un atjaunošanas vasks

Šķīdinātājus saturošs tīrīšanas un kopšanas līdzeklis dažādām virsmām.

Patēriņš

Apmēram 75-150 m² ar 1 litru.

Iepakojums

1 l – EUR 20,07 / bezkrāsains

5 l – EUR 80,10 / bezkrāsains

5 l – EUR 80,10 / pretslīdes

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

20,0780,10

Brilliance Fitpolish ir šķīdinātājus saturošs tīrīšanas un kopšanas līdzeklis ar  dabīgo izejvielu piejaukumu. Brilliance Fitpolish ir  paredzēts lakotam, eļļotam un/vai vaskotam parketam, kā arī citām šķīdinātāju  noturīgām virsmām, piemēram, akmenim, laminātam, plastikāta virsmām u.c. Šim vasku saturošajam produktam piemīt lieliska kopšanas iedarbība un, virsma, pēc produkta uzklāšanas, obligāti ir jāpulē.

Sertifikāti/atļaujas

Giscode: GH10.

Lietošana

Pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Pirms uzklāšanas kopjamā virsma kārtīgi jānotīra. Parkets ir jāiztīra ar slotu vai putekļsūcēju un jāuzmazgā ar mitru lupatu. Švīkas no apaviem un traipus jānoņem ar Brilliance Fitpolish piesūcinātu mīkstu drānu. Virsmas tīrīšanai neizmantot tērauda padus, slīpējamos padus, metāla birstes vai citus abrazīvus materiālus. Uzklājot vasku, virsmai un telpas temperatūrai ir jābūt vismaz +15ºC, lai vasks nekristalizētos un neveidotos balti pleķi. Sabiezējušu šķidro vasku var padarīt lietošanai piemērotu (šķidru), karsējot to ūdens peldē (maksimāli līdz 50ºC).

Pirmreizējā kopšana

Virsmas pirmreizējai kopšanai Brilliance Fitpolish šķidro vasku uzklāj plānā un vienmērīgā kārtā ar mīkstu, tīru lupatu vai balto filci (ar rokām vai izmantojot pulējamo mašīnu) un visu uzklāto vasku iepulē virsmā, neatstājot uz virsmas vaska pārpalikumus. Ja vasks ir uzklāts pārāk biezā kārtā, viss liekais vasks ir jānoslauka ar labi uzsūcošu lupatu un virsma jānopulē ar balto filci. Pēc nožūšanas virsmu nopulē vēlreiz, lai radītu samtaini matētu efektu. Ja virsma ir lipīga un pleķaina (glancēti un matēti pleķi) tas nozīmē, ka vasks ir uzklāts nepareizi.

Ģenerālā tīrīšana

Ģenerālai tīrīšanai un netīrās vaska kārtas noņemšanai jāizmanto šķīdinātāju saturošu tīrīšanas līdzekli Brilliance Cleaner L91. Pēc tam uz virsmas jāuzklāj attiecīgais kopšanas līdzeklis.
Svarīgi: Brilliance Fitpolish satur vasku, tāpēc virsma pēc apstrādes un pulēšanas būs ļoti gluda. Uzklājot šo līdzekli, tas jāpazinās. Tomēr, dažos gadījumos, šķidrais vasks Brilliance Fitpolish nav ieteicams. Tas attiecas uz grīdām sabiedriskajās telpās vai telpās, kur  “gludās/nedaudz slidenās” grīdas efekts nav vēlams, un tādām grīdām mēs iesakām izmantot mūsu ūdens bāzes pretslīdes šķidro vasku Brilliance Everclear, pie nosacījuma, ka virsmai ir labs lakas pārklājums.

Patēriņš

Atkarībā no virsmas  uzsūktspējas un uzklāšanas veida: apmēram 7-13 ml uz 1 m², respektīvi 75-150 m² ar 1 litru.

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 24 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā, sargājot no sasalšanas.

 

Uzmanību! Pirms šī produkta apstrādes, lūdzu, izlasiet uzmanīgi norādījumus par produkta lietošanu. Ja produkts netiek lietots pēc Berger-Seidle instrukcijām, ieteikumiem, noteikumiem, tad šāda lietošana tiek uzskatīta par nepareizu, par ko ir atbildīgs produkta lietotājs, grīdas meistars, un
tādējādi izslēdz Berger-Seidle garantijas saistības un atbildību. Papildus informācija: Sekojošas rubrikas ir uzskatāmas par šīs instrukcijas sastāvdaļām: “Vispārīgie norādījumi par parketa apstrādes produktiem”; “Eļļotas un lakotas grīdas kopšana”; Drošības datu lapa.