Brilliance Cleaner L94 – tīrīšanas līdzeklis/vaska noņēmējs

Vaska noņēmējs un tīrīšanas līdzeklis, kurš paredzēts kopšanas līdzekļu veidotās “plēvītes” šķīdināšanai.

Patēriņš

Apmēram 20 ml uz 1 m² = 50 m² ar 1 litru (nešķaidītā veidā)

Iepakojums

1 l – EUR 19,42 

5 l – EUR 89,42

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

19,4289,42

Brilliance Cleaner L94 vaska noņēmējs ir tīrīšanas līdzeklis, kurš paredzēts kopšanas līdzekļu veidotās “plēvītes” šķīdināšanai, respektīvi, netīrās vaska kārtiņas noņemšanai no parketa un citām koka virsmām. Ģenerālo pamata tīrīšanu ir nepieciešams veikt, kad uz virsmas uzklātajos kopšanas līdzekļos veidotajā kārtiņā ir uzkrājušies daudz netīrumi un grīda vairs nav acij tīkama vai, kad uz virsmas ir lieli netīrumi un traipi, kurus nevar vienkārši nomazgāt.

Sertifikāti/atļaujas

Giscode: GU50.

Uzmanību!

Veicot ģenerālo pamata tīrīšanu neliet pārāk daudz ūdeni uz grīdas, jo koks var piesūkties ar ūdeni un, kokam uzbriestot, pārlieku liels Brilliance Cleaner L94 iedarbības laiks var novest pie virsmas bojāšanās.

Ja Brilliance Cleaner L94 ir atstāts uz grīdas pārāk ilgu laiku, var tikt bojāta laka vai pēc kopšanas vaska uzklāšanas var tikt bojāts virsmas vizuālais izskats. Ja lietošanas laikā lakas pārklājums ir bojāts, virsma ir jāpārslīpē un jāpārlako. Ja virsma ir bojāta vai lakas kārta ir nodilusi līdz kokam, kokā var sasūkties ūdens, kā rezultātā koks var palikt tumšs. Regulāri ūdenim sūcoties kokā, koks var palikt pelēks vai uzbriest. Lai izvairītos no lakas iekrāsošanās, uz virsmas neatstāt ar līdzekli piesūcinātās lupatas vai filčus. Pirms jauna kopšanas līdzekļa uzklāšanas ir nepieciešams veikt virsmas ģenerālo tīrīšanu.

Lietošana

Brilliance Cleaner L94 var tikt lietots ģenerālai pamata tīrīšanai un ikdienas tīrīšanai (sajaukts ar ūdeni):

Ģenerālā pamata tīrīšana lakotām virsmām

Virsmu ir jāsamitrina ar ūdeni. Tīrīšanas līdzekli ir jāuzklāj uz virsmas un pēc neilga gaidīšanas laika ar rokas instrumentu vai pulējamo mašīnu veic mazgāšanu. Atkarībā no netīrības pakāpes un vaska kārtas biezuma, Brilliance Cleaner L94 lieto nešķaidītu vai sajauktu ar ūdeni, līdz maksimālai koncentrācijai attiecībā 1:1. Maksimālo koncentrāciju lieto tajos gadījumos, kad uz virsmas ir ļoti bieza vaska kārta vai virsma ir ļoti netīra. Ja nepieciešams, tīrīšanas procedūru atkārto vairākas reizes, līdz virsma ir pilnībā attīrīta. Kad netīrā vaska kārtiņa un pleķi ir noņemti, uz grīdas ir palicis netīrs šķidrums. Netīrais šķidrums uzreiz ir jāsavāc ar lupatu vai putekļsūcēju. Virsmu, vairākas reizes, ir jāmazgā ar tīru ūdeni un mitru lupatu.

Ikdienas kopšana lakotām un eļļotām virsmām

Ir nepieciešama, ja grīda ir tikai nedaudz netīra. Izmantojot tradicionālo ikdienas kopšanu apmēram uz 1 spaini ūdens, 10l, ir nepieciešami apmēram 300 ml Brilliance Cleaner L94 tīrīšanas līdzekļa un virsmu jāmazgā ar mitru lupatu.

Ģenerālā pamata tīrīšana eļļotām virsmām

Virsmu ir jāsamitrina ar ūdeni. Tīrīšanas līdzekli ir jāuzklāj uz virsmas un pēc neilga gaidīšanas laika ar rokas instrumentu vai pulējamo mašīnu un padu (zaļu) veic mazgāšanu. Atkarībā no netīrības pakāpes un vaska kārtas biezuma, Brilliance Cleaner L94 lieto nešķaidītu vai sajauktu ar ūdeni, līdz maksimālai koncentrācijai attiecībā 1:1. Maksimālo koncentrāciju lieto tajos gadījumos, kad uz virsmas ir ļoti bieza vaska kārta vai virsma ir ļoti netīra. Ja nepieciešams, tīrīšanas procedūru atkārto vairākas reizes, līdz virsma ir pilnībā attīrīta. Kad netīrā vaska kārtiņa un pleķi ir noņemti, uz grīdas ir palicis netīrs šķidrums. Netīrais šķidrums uzreiz ir jāsavāc ar lupatu vai putekļsūcēju. Virsmu, vairākas reizes, ir jāmazgā ar tīru ūdeni un mitru lupatu. Pēc šādas intensīvās tīrīšanas ir nepieciešama turpmākā apstrāde ar vienu no sekojošiem līdzekļiem: Classic BaseOil, Brilliance Fitpolish, Brilliance Pflegeol, Classic 100ProOil vai Brilliance Superwax. Ģenerālai tīrīšanai, ar mērķi noņemt eļļu, iesakām Brilliance BioSoap vai Brilliance Cleaner L91.

Patēriņš

Apmēram 20 ml uz 1 m², respektīvi, 50 m² ar 1 litru (nešķaidītā veidā).

Sastāvs:  nejonu virsmaktīvās vielas, glikola ēteri, ūdens un smaržvielas. pH vērtība: 6

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 24 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā, sargājot no sasalšanas.

 

Uzmanību! Pirms šī produkta apstrādes, lūdzu, izlasiet uzmanīgi norādījumus par produkta lietošanu.  Ja produkts netiek lietots pēc Berger-Seidle instrukcijām, ieteikumiem, noteikumiem, tad šāda lietošana tiek uzskatīta par nepareizu, par ko ir atbildīgs produkta lietotājs, grīdas meistars, un tādējādi izslēdz Berger-Seidle garantijas saistības un atbildību.

Papildus informācija: Sekojošas rubrikas ir uzskatāmas par šīs instrukcijas sastāvdaļām: “Vispārīgie norādījumi par parketa apstrādes produktiem”; “Eļļotas un lakotas grīdas kopšana”; Drošības datu lapa.