Classic Pluss

Classic Plus is for accelerating the drying process and improving the quality of Classic BaseOil, Classic BaseOil Color, Classic HardOil and SolvSeal LT Export Extra. We recommend adding 10%.
Long processing time, faster curing, sustainably improved consistency, better lacquer adhesion when used in top coating.
Draying
The same drying times apply as for the basic products.Approx., 10- 12 hours.
Packaging
100 ml – EUR 10.95
500 ml – EUR 31,33

10,9531,33

Classic ® Plus ir reaktīva viela, kura paaugstina kvalitāti un paātrina žūšanas procesu Classic ® BaseOil, L32 ®, LT-Export ® Extra un Classic-Öl eļļām. Mēs iesakam pievienot 10%. Produkts paplašina pielietošanas iespējas mākslīgo sveķu bāzes lakām: iespējama ātrāka slīpēšana, nav „staipīguma”, ir augstāka pretestība un paaugstināta noturība. Virsma kļūst nodilumizturīgāka. Savienojumā ar eļļām: ilgāks apstrādes laiks, paātrināta sacietēšana, ilgstoši uzlabo noturību, uzlabo lakas „saķeri”, ja eļļotā virsma tiek pārlakota, palielina virsmai nodilumizturību. Giskods DD1.

Spīdums

Ar reaktīvo vielu LT-Export ® un Classic ® Hard Oil spīdums kļūst nedaudz lielāks nekā bez.

Svarīgas piezīmes

Ar produktu piesūcinātas lupatas, starpplātnes un citi darba instrumenti, kā arī koka slīpējuma putekļi savienojumā ar produktu, žūšanas procesā var oksidēties un izdalīt siltumu, kas var novest pie pašaizdegšanās. Tāpēc, tie ir jāsaslapina ūdenī un jāizmet ārā vai, nepieciešamības gadījumā, jāuzglabā slēgtā metāla traukā. Pats par sevi produkts nevar pašaizdegties. Lūdzu, ievērot Berger-Seidle tehnisko drošības instrukciju Nr. 17.

Lietošana

Pirms lietošanas kārtīgi izmaisīt. Pamatīgi maisot bāzes produktu, pieliet reaktīvo vielu attiecībā 1:10. Bāzes produkta lietošana tāda, kā aprakstīta tehniskajā instrukcijā. Nejaukt vairāk produkta, cik var izlietot 2 stundu laikā.

Klājot LT-Export ® un Classic ® Hard Oil vairākās kārtās, turpmākās kārtas, ja iepriekšējās kārtas žūšanas laiks bija ilgāks par 24 stundām, drīkst klāt tikai pēc kārtīga starpslīpējuma.

Rullīšus tīrīt ar šķīdinātāju PUR-Verdünnung, pārējie instumenti ir tīrāmi ar L91 Cleaner/KH-Verdünnung.

Pie  23ºC / 50% relatīvā gaisa mitruma: apmēram pēc 10-12 stundām pa virsmu var uzmanīgi staigāt. Ja telpā ir slikta ventilācija, zema temperatūra, cits relatīvais gaisa mitrums vai ir uzklāta bieza kārta, žūšanas laiks var ievērojami palielināties. Pirmās 8-10 dienas pret grīdu izturēties saudzīgi, nenoslogot virsmu, uz virsmas neklāt paklājus un kopšanas līdzekļus, izmantot tikai sauso tīrīšanu.

Patēriņš

Atkarībā no pamata un pielietošanas metodes.

Viena kārta LT-Export ® vai Classic ® Hard Oil, apmēram 100 ml uz 1 m², respektīvi, apmēram 10 m² ar 1 litru gatava maisījuma.

Classic ® Base Oil patēriņš, kā parasti, ir atkarīgs no koka uzsūkšanas spējas un no salaidumu vietām, apmēram 10-50 ml/m², respektīvi, apmēram 20-100 m² ar 1 litru gatava maisījuma.

Uzglabāšana un transportēšana

Oriģināls, neatvērts iepakojums ir uzglabājams vismaz 12 mēnešus, nodrošinot, ka produkts tiek transportēts un uzglabāts vēsā un sausā vietā. Atvērtu iepakojumu hermētiski noslēgt un nekavējoties izlietot, jo mitruma ietekmē produkts sacietē.

Uzmanību! Arī strādājot ar materiāliem, kuru sastāvā ir maznozīmīgs kaitīgo vielu daudzums, nepieciešams ievērot vispārpieņemtos darba aizsardzības noteikumus. Produktu glabāt bērniem nepieejamā vietā.