Gepa-Bond Primer D – makslīgo sveķu dispersijas bāzes grunts

Augstvērtīgs mākslīgo sveķu dispersijas bāzes grunts koncentrāts GEPA-Plan špakteles masai. Piemērots iekšdarbiem. Ļoti zema emisija EC 1.

Patēriņš

Apmēram 70 g/m².

Žūšana uzsūkstspējīgām virsmām

2-3 stundas.

Žūšana mitruma jūtīgām virsmām

1 līdz 2 dienas.

Iepakojums

10 kg – EUR 64,61 (6,46 EUR/kg)

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

64,61

Ekonomisks, šķīdinātājus nesaturošs grunts koncentrāts ar ļoti zemu emisiju, bez smaržas. Piemērots uzsūgtspējīgām virsmām tādām kā: cements, betons, nelaminēta ģipša šķiedru plāksnes, anhidrīta lietās grīdas pirms tvaiku caurlaidīgu segumu ieklāšanas un pirms cementu saturošo izlīdzinošo masu špaktelēšanas. Piemērots arī kā īpašību uzlabojošs līdzeklis cementu saturošām izlīdzinošām masām, bīdes un nodilumizturības paaugstināšanai. Piemērots siltajām grīdām un virsmām ar krēslu riteņu slodzi.

 

Uzglabāšana un transportēšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu, slēgtā traukā vismaz 12 mēneši, temperatūrā ne zemākā par +5°C.

 

Specifisks svars

1,0 g/cm³.

Žūšana uzsūkstspējīgām virsmām

2-3 stundas.

Žūšana mitruma jūtīgām virsmām

1 līdz 2 dienas.

Telpas klimats

+16° C līdz +22° C.

Pārbaudīts atbildstoši

GEV Emicode EC1.

Ieteicamie uzklāšanas instrumenti

Porains porolona rullītis, īsspalvains velūra rullītis, gumijas uzklājējs, birste.

Melnā grīda

Melnā grīda, pirms ieklāšanas, ir jāpārbauda pēc DIN 18356 un vispārpieņemtajām nozares normām. Melnajai grīdai ir jābūt sausai, vienmērīgi cietai, spiediena un kustības izturīgai, stabilai, tīrai, atbrīvotai no: putekļiem, netīrumiem, eļļas, vaska un pielipšanu kavējošām vielām. Grunts koncentrāts paredzēts klāšanai uz visām uzsūkstpjīgām, celtniecībā tradicionālām, minerālām melnajām grīdām. Nav piemērots klāšanai uz koka, plastmasas, metāla, ūdeni atgrūdošām virsmām.

Standarti un kodi

DIN 18356 “Darbs ar parketu”. TKB datu lapa “Parketa līmēšana”. Vācijas centrālās celtniecības asociācijas (ZDB) datu lapa “Elastīgie grīdas segumi, teksilmateriālu grīdas segumi un koka segumi uz apsildāmās grīdas”. TKB datu lapa “Pamatnes novērtēšana un sagatavošana pirms grīdas segumu un koka grīdu ieklāšanas”. BEB datu lapa “Pamatnes novērtēšana un sagatavošana”. DIN EN 14342 “Parketa un koka grīdas”.

Apstrāde

Ar attiecīgo instrumentu vienmērīgi uzklāt uz virsmas, izvairoties no peļķu veidošanās. Stipri uzsūcošām virsmām grunts koncentrāts jāšķaida ar ūdeni attiecībā no 1:1 līdz 1:3. Ja grunts koncentrāts tiek lietots kā īpašību uzlabojošs līdzeklis cementu saturošām izlīdzinošām masām, bīdes un nodilumizturības paaugstināšanai, tad ūdenim, ko jauks klāt 10 kg izlīdzinošās masas, pielej 0,4 kg Gepa-Bond Primer D grunts koncentrāta. Šādi var samazināt produkta patēriņu.

Apstrādes temperatūra

No +16°C līdz +25°C.

Svarīgas norādes

Ievērot melnās grīdas vispārpieņemtās normas, vadlīnijas un tehniskās instrukcijas! Nestrādāt ar produktu pie zemākas temperatūras kā +5°C. Augsts gaisa mitrums un zema gaisa temperatūra paildzina, bet augstāka temperatūra paātrina žūšanu un produkta sacietēšanu. Produktu nemaisīt ar citiem materiāliem!

Darba drošība

Specifiska produkta informācija kā, piemēram, sastāvs, uzglabāšana, tīrīšana, utilizācija ir atrodama produkta drošības datu lapā. Giskods RS10.

Atbildības ierobežojums!

Šajā instrukcijā iekļautie apgalvojumi atspoguļo pašreizējos pētījuma rezultātus. Jebkurā gadījumā, tos nevar uzskatīt par saistošiem. Prasības, kas izriet no šiem datiem, ir izslēgtas. Lai gan norādes un vadlīnijas, kas ir šajā tehniskajā instrukcijā ir balstītas uz uzņēmuma zināšanām un lielo pieredzi, jebkurā gadījumā, tās ir jāuzskata par norādi un jāapstiprina tikai pēc ilgstoša praktiskā pielietojuma. Tādēļ, jebkuram, kurš ir izlēmis izmantot šo produktu, ir iepriekš jāpārliecinās, ka tas ir piemērots paredzētajam pielietojumam un, visos gadījumos, lietotājs ir atbildīgs par sekām, kas izriet no produkta izmantošanas. Tāpēc, mēs iesakām uzklāt izmēģinājuma kārtu un personīgi konstatēt, vai produkts der paredzētajam izmantošanas mērķim.