Poliuretāna pārklājums PU 300

Spīdīgs, šķīdinātājus nesaturošs, krāsains, pašizlīdzinošs, elastīgs, statiski plaisu savienojošs, skaņas izolējošs, 2-komponentu reaktīvo sveķu produkts uz poliuretāna bāzes.

Patēriņš:

apmēram 1,35 kg/m² atkarībā no mm kārtas biezuma.
Pieejamais, gatavais krāsu tonis: pelēks RAL 7032.
Pēc pasūtījuma tiek izgatavoti arī citi RAL toņi. Cena mainās atkarībā no pasūtāmā RAL toņa.

Iepakojums:

25 kg, A+B komp. – EUR 539,06

 

* Līguma un atteikuma tiesību noteikumi atrodami sadaļā Dokumenti.

 

* Šis produkts ir pieskaitāms pie MK 255.noteikumu 22.panta izņēmumiem, kad pasūtītājs nevar izmantot atteikuma tiesības.

539,06

Spīdīgs, šķīdinātājus nesaturošs, krāsains, pašizlīdzinošs, elastīgs, statiski plaisu savienojošs, skaņas izolējošs, 2-komponentu reaktīvo sveķu produkts uz poliuretāna bāzes.
Produkts paredzēts krāsainu, industriālo grīdas segumu ieklāšanai, tādu, pa kuriem staigā vai brauc ar transportlīdzekļiem, kam jāiztur lielu vai vidēju slodzi, Produktu klāj uz cementa saistošām virsmām, piemēram, cietais lejamais asfalts. Pārbaudīta parkinga sistēma OS 13.

Svarīgi: RAL 9016 nav tonējams.

Pēc pasūtījuma tiek izgatavoti arī citi RAL toņi. Cena mainās atkarībā no pasūtāmā RAL toņa

 

Ieteicamie rīki:
zema ātruma elektriskais mikseris, piemērots maisīšanas trauks, rullītis, rokas vai virsmas grābeklis epoksīda virsmām.

 

Sajaukšana:
komponents A un komponents B tiek piegādāti to attiecīgajās sajaukšanas attiecībās. Lai noteiktu daļējus daudzumus ir jāizmanto svari. Rūpīgi samaisiet komponentu A ar lēni rotējošu elektrisko maisītāju (apmēram 300 apgr./min), pēc tam pievienojiet komponentu B un turpiniet maisīšanu, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence bez kunkuļiem (apmēram 2-3 minūtes).
Lai izvairītos no sajaukšanas un/vai dozēšanas kļūdām, sajauktais materiāls jāpārlej tīrā, sausā traukā un vēlreiz rūpīgi jāsamaisa.

 

Uzglabāšana

Uzglabājiet sausās telpās ar labu ventilāciju un temperatūru no 15 °C līdz 25 °C. Sargāt no
karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt cieši noslēgtu.